avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituirea indemnizatiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituirea indemnizatiei

Buna ziua!!!
Daca incep serviciul din concediul de maternitate cu 2 luni inainte si dupa 6 luni firma ma da in somaj trebuie sa inapoiez indemnizatia inapoi sau se opreste si nu am nici o obligatie?!
Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 11 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu restituiti nimic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu din concediu de maternitate melaniapop melaniapop Buna ziua am si eu o mica problema si anume: trebuie sa ma reintorc la serviciu peste trei saptamani cand imi expira concediul de maternitate. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Somaj - idemnizatie crestere copil Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare. Sunt insarcinata in luna a 4-a, sunt in somaj pana in data de 1 martie; urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici din concediul de maternitate vivien2008 vivien2008 Buna ziua Urmeaza ca in 2 luni sa-mi expire concediul de maternitate. Postul meu intre timp a fost desfiintat. Urmeaza sa fie vacant un post asemanator celui ... (vezi toată discuția)