avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprisor

Activitate Ciprisor

Ok . Am înțeles. Mulțumesc pentru tot.
Ce înseamnă ccc ?
Bună ziua.Va rog frumos să îmi spuneți dacă este normal să mi se blocheze contul la banca in cazul in care in urma cu 3 ani am girat unei persoane la un CAR care sa dovedit rău platnică.Mentionez că atunci când am girat eram in câmpul muncii iar acum sunt în creștere copil.Practic eu momentan am contractul de muncă suspendat până împlinește copilul 2 ani.Va mulțumesc frumos ptr timpul acordat.
Ok. Am înțeles.
Mulțumesc.
Buna dimineața. Cu o întrebare scurtă vă deranjez. Mama mea poate să lase moștenire apartamentul nepotului ? Nepotul este minor. Ea este singura proprietară pe apartament. Mulțumesc.
Am înțeles. Mulțumesc
Buna seara. Mama mea vrea să mă dezmoștenească. Este divorțată de cînd aveam eu 4 ani. Și în prezent este singura. Vrea să-i de-a apartamentul unei verișoare brepte de-a mea. Ce vă întreb pe dumneavoastră, poate să mă dezmoștenească și să-i de-a verișoarei mele apartamentul ? Nu mai am frați . Eu nu o să mai am nici un drept la apartament ? Mulțumesc
Răspuns la discuția Cum dizolv un pfa
Vă mulțumesc doamna Avocat Raluca Iliescu. Am făcut cum mi-ați spus și a fost inregula . Mulțumesc.

Am înființat un pfa în 2015 . Nu a funcționat nici o zi. Acum vreau să îl desfiintez ,cs să nu mai plătesc la primărie impozit si altele. Ce trebuie să fac și cît mar costa. ? Mulțumesc