avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineața. Cu o întrebare scurtă vă deranjez. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineața. Cu o întrebare scurtă vă deranjez. Mama mea ...

Buna dimineața. Cu o întrebare scurtă vă deranjez. Mama mea poate să lase moștenire apartamentul nepotului ? Nepotul este minor. Ea este singura proprietară pe apartament. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ciprisor , utilizator 08:19, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate să-i facă un testament.
Ok. Am înțeles.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de act se poate face? anouka89 anouka89 Stimati consultanti si utilizatori, As avea si eu nevoie de un raspuns cat mai curand posibil. Situatia este urmatoarea: tatal meu vitreg e foarte ... (vezi toată discuția)
Testament - valabilitate BureteCristina BureteCristina Buna ziua. nu sunt casatorita si nu am copii. in schimb am ambii parinti biologici in viata, 2 frati din a doua casatorie a mamei si o sora din a doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa matusa si unchi: sora (fara copii) a mamei a ... erriss erriss Succesiune dupa matusa si unchi: Sora (fara copii) a mamei a facut testament in favoarea sotului (unchi). De-asemenea si el ei, functie de care decedeaza ... (vezi toată discuția)