avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters52993

Activitate ContSters52993

va sunt foarte recunoscator daca imi puteti spune, ce acte imi trebuie sa pot iesi din tara cu masina tatalui meu? El este proprietarul, are toate actele la zi si masina este din 2007an, inmatriculata de la 0 /km in romania , deci este primul proprietar si vreu sa merg pana in Germania..... va multumesc:sorry:
Mentionez, ca batranul este in plina putere, mai fac un fotbal cu el " te fac un calus oricand" dar nu sta in Bucuresti sa mutat la tara iar situatia mea financiara nu imi permite sa fac aceste deplasari de acea doresc sa fac aceasta procura, casa este in stagiul demolare, au cazut deja 2 camere este facuta din chirpic, initial nu este o avere vor sa fie siguri ca cineva se va ocupa de munca lor.si au ales sa imi lase mie Nepotul lor ca doar mau crescut si ii ajutam si noi cu ce putem.
Buna seara
Bunicul meu are chitanta de mana "la actele casei" si acum vrea sa o lase pe numele meu vreu sa fac o procura (imputernicire) pe numele meu, asta sa pot face eu actele fara al plimba prin tot Bucurestiul, aveti idee cat ma costa asta, cine o poate face, cat dureaza dupa care as vrea sa fac actele pe numele meu cat ma costa in mare si cat dureaza sau alte soluti.

Va multumesc. Adrian
Buna seara
Bunicul meu are chitanta de mana "la actele casei" si acum vrea sa o lase pe numele meu vreu sa fac o procura (imputernicire) pe numele meu, asta sa pot face eu actele fara al plimba prin tot Bucurestiul, aveti idee cat ma costa asta, cine o poate face, cat dureaza dupa care as vrea sa fac actele pe numele meu cat ma costa in mare si cat dureaza sau alte soluti.

Va multumesc. Adrian