avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate octavianoctavianmihail@outlook.com

Activitate octavianoctavianmihail@outlook.com

Cei doi unchi care au fost frati cu tata care a murit au făcut succesiunea pe un teren nu au stiut că trebuia să fiu citat si eu. Poate nu au ințeles ce a spus notarul, ambii sunt bătâni, nu vreau nimic din teren, nu am nici o pretentie legată de succesiune dar vreau să stiu dacă pot face ceva petru ei să nu aibe probleme legale.
Discuție mostenire
Acum doazeci de ani a fost făcut un act vanzare cumpărare scris de mană cu doi martori., Vânzarea a fost făcută pe baza unui titlu de proprietate, vânzătorul nu a trecut in CF terenul ( nu corespundea numele cu cel de la care mostenea terenul). Intre timp si vânzătorul si cumpăratorul au murit fară a autentifica actul la notar. Mostenitorii vânzătorului nu au stiut de tranzactie si au plătit in acet timp impozitul pe teren. Au făcut succesiunea si au intabulat terenul in mod legal. Mostenitorii cumpăratorului nu au prezentat actul de vanzare cumpărare sau nu au arătat interes să platească impozitul. Mostenitorii au obtinut si certificatul de preemtiune si au vândut terenul. E valabil?

Discuție valabilitate
In 1996 a fost vândut teren extravilan după un titlu de punere in posesie fara a fi trecut in cartea funciară
act scris de mână cu doi martori vânzătorul si cumpărtorul au murit mostenitorul vânzatorului a platit in acest timp impozitul, in registrul agricol el e trecut titular. E valabil actul sau e nul?