avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar succesiune

Cei doi unchi care au fost frati cu tata care a murit au făcut succesiunea pe un teren nu au stiut că trebuia să fiu citat si eu. Poate nu au ințeles ce a spus notarul, ambii sunt bătâni, nu vreau nimic din teren, nu am nici o pretentie legată de succesiune dar vreau să stiu dacă pot face ceva petru ei să nu aibe probleme legale.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:47, 16 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă terenul respectiv a fost al bunicilor, puteti da declarație de renunțare la moștenirea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are drept la mostenire? andracazan andracazan Buna seara. VA rog ajutati-ma cu un raspuns... Cand bunicul din partea tatalui a murit, s-a facur succesiunea, iar tatal meu pt partea de mostenire care-i ... (vezi toată discuția)
Pasii necesari pentru renuntarea la succesiune ContSters90070 ContSters90070 Buna tuturor! Am o pbroblema : bunicii au murit , iar in urma lor au ramas 4 copii (tata este unul din ei) si 1 casa . Apoi 3 din cei 4 copii au murit, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu se afla într-o situație neplăcută ... mia_livia mia_livia Bună ziua. Tatăl meu se afla într-o situație neplăcută din cauza fratelui său vitreg și anume, acesta din urma s-a trezit după 17ani de la moartea ... (vezi toată discuția)