avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate

In 1996 a fost vândut teren extravilan după un titlu de punere in posesie fara a fi trecut in cartea funciară
act scris de mână cu doi martori vânzătorul si cumpărtorul au murit mostenitorul vânzatorului a platit in acest timp impozitul, in registrul agricol el e trecut titular. E valabil actul sau e nul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:58, 9 Decembrie 2018
Buna ziua,
Cumparatorul sa se adreseze instantei solicitand constatarea calitatii sale de proprietar.
Se va judeca cu mostenitorii vanzatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator teren cu chitanta de mana Mariageo1974 Mariageo1974 Buna ziua, Am cumparat un teren in anul 2012 cu chitanta de mana , in prezenta a 3 martori ,ulterior semnata si stampilata de primar. Cea care mi-a vandut ... (vezi toată discuția)
Actiune uzucapiune sau ce trebuie facut? bejenarv bejenarv Istoric: pana in 1958, bunica din partea tatalui meu detinea 0,50 Ha teren extravilan (nu stiu cum a fost obtinut ? ca urmare a participarii bunicului in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren koeni koeni A-si vrea sa cumpar un teren extravilan (800 mp). Avem contract de vanzare-cumparare scris cu mana cu martori! Care sunt pasi de urmat ca sa nu am probleme ... (vezi toată discuția)