Buna dimineata,Avem o angajata din data de 02.08.2021,la data angajarii era insarcinata,doamna lucrand deja la o alta firma cu 4 ore /zi,fiind angajata la noua firma tot cu 4 ore/zi.Intra-n post natal la 01.01.2022,se suspenda contractul de munca pentru cresterea copilului pana la 2 ani ,in data de 21.03.2022.Depun la casa de sanatate concediile medicale,pentru incasarea sumei respective in totalitate.,dar de la FNJASS,primesc raspunsca nu mi se deconteaza suma,fiindca doamna are doar 5 luni lucrate si nu minimul de 6 luni.Va rog sa -mi spuneti daca este normal,asa,Va multumesc.
Buna ziua ,sunt abonata la avocat net,clara_niculina@yahoo.com Va rog frumos sa ma ajutati intr -0 situatie.Avem o angajata din 02.08.2021,atunci era deja insarcinata,intra -n post natal la 01.01.2022,depun la casa de sanatate concediile medicale in vederea incasarii ,in totalitate de la casa de sanatate suma respectiva.Iar de la FNJASS,nu-mi deconteaza in totalitatedeoarece doamna are doar 5 luni lucrare.Va rog sa-mi spuneti daca este normal.Va multumesc.
Buna ziua ,sunt abonata la avocat net,va rog sa-spuneti care este versiunea noua a revisalului.Va multumesc.
O firma de constructii poate angaja zilieri,cu contract individual de munca,salar de 3000 lei pe luna ,8 ore?zi si pe perioada determinata sau nedeterminata,?si cate ore are dreptul sa lucreze intr-o luna,si daca zilnic trebuie introdus in revisal.Va multumesc.Eu am abonament pentru TREI FECIORI SRL Oradea.
Pana acum ,in februarie,,au lucrat in jud.Bihor,au avut lucrari mai mici sau mai mari in jurul orasului.Nu sunt nici detasati nici delegati la Carei,au o noua lucrare in cadrul aceleiasi societati.Poate ar fi fost mai bine ca in cim,pe prima pagina unde este trecut ;;in lipsa unui loc de munca;;;.....sa fi trecut: ,,si la alte puncte de lucru ale societatii;;? Va multumesc.
Buna ziua,lucrez la o firma de constructii din Oradea,administratorul societatii a contractat o lucrare in orasul Carei.Va rog frumos sa -mi spuneti daca este necesar sa intocmesc acte aditionale muncitorilor necalificati la schimbarea locului de munca,si daca trebuiesc inscrise in Revisal.Mentionez ca salariul ramane acelasi.Va multumesc.
Buna ziua,va rog daca aveti putin timp,sa ma ajutati.Multumesc.O firma de constructii are 13 angajati,o parte angajati din 2016,iar restul din 2020 si 2021.Cum in OUG130/18.12.2021 nu se mentioneaza procentul minim ,am inteles ca negocierea individuala sa aiba loc pana la 31 decembrie,cand negocierea in urma deciziei,si apoi intocmire act aditional, ,transmi s cel tarziu in 31. 12.2021,cu modificarea salariului brut de la 3000 lei,
Buna ziua ,va rog sa -mi spuneti ce inseamna angajat freelancer,este vorba de o persoana care are PFA si poate fi angajat la la o societate SRL ?
Va multumesc.