avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate daniel gilbert

Activitate daniel gilbert

Răspuns la discuția Vigneta Ungaria
Buna seara ! Se pare ca nu stie nimeni nimic din tot forumul... Multumesc oricum ! Saptamana usoara in continuare !

daniel gilbert a scris:

Buna dimineata ! O speta am : Anul asta in iunie am fost in Romania si m-am intors in iulie .Am facut vignetele la vreo ora de cand am intrat in Ungaria ,oprindu-ma si pentru motorina.Am primit recent o instiintare precum nu am platit vigneta.Eu am platit-o pentru dus intors .Le-am facut mail celor de la Inkasso ,le-am explicat ,am scanat vignetele dus -intors ,copie talon . Am primit raspuns ca nu iau in considerare si ca sa platesc 128 euro .Ce este de facut ? A avut cineva dintre dvs acest caz ? Astept un raspuns .Mai am 45 zile pana la plata suprataxei Multumesc.Cu deosebita consideratie ,Daniel

Răspuns la discuția Vigneta Ungaria
Buna seara ! Se pare ca nu stie nimeni nimic din tot forumul... Multumesc oricum ! Saptamana usoara in continuare !

daniel gilbert a scris:

Buna dimineata ! O speta am : Anul asta in iunie am fost in Romania si m-am intors in iulie .Am facut vignetele la vreo ora de cand am intrat in Ungaria ,oprindu-ma si pentru motorina.Am primit recent o instiintare precum nu am platit vigneta.Eu am platit-o pentru dus intors .Le-am facut mail celor de la Inkasso ,le-am explicat ,am scanat vignetele dus -intors ,copie talon . Am primit raspuns ca nu iau in considerare si ca sa platesc 128 euro .Ce este de facut ? A avut cineva dintre dvs acest caz ? Astept un raspuns .Mai am 45 zile pana la plata suprataxei Multumesc.Cu deosebita consideratie ,Daniel

Răspuns la discuția Permis suspendat in germania
Salut ,nu sunt expert judiciar dar am 25 de ani de soferie. Pot sa iti spun ca poti conduce oriunde in Europa daca ai permis de conducere valabil sau dovada .Nu ai ,nu conduci. Daca te opreste politia in Romania si trebuie sa prezinti actele ? Sau alta speta ?
Buna seara ! Am avut pe rol un proces de constestare a unui p.v .de contr (amenda si suspendare permis 30 zile )..Azi m-a anuntat avocatul ca am pierdut apelul..definitiv. Eu sunt rezident in alta tara a Uniunii Europene. P.v .a fost intocmit inainte de a deveni rezident .Mentionez ca sunt sofer profesionist.Intrebarea mea este :Daca preschimb permisul (expira oricum in cateva luni ) in tara de rezidenta sunt exonerat de hotararea instantei din Romania ? Multumesc ,cu deosebita consideratie ,Gilbert