avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vigneta Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vigneta Ungaria

Buna dimineata ! O speta am : Anul asta in iunie am fost in Romania si m-am intors in iulie .Am facut vignetele la vreo ora de cand am intrat in Ungaria ,oprindu-ma si pentru motorina.Am primit recent o instiintare precum nu am platit vigneta.Eu am platit-o pentru dus intors .Le-am facut mail celor de la Inkasso ,le-am explicat ,am scanat vignetele dus -intors ,copie talon . Am primit raspuns ca nu iau in considerare si ca sa platesc 128 euro .Ce este de facut ? A avut cineva dintre dvs acest caz ? Astept un raspuns .Mai am 45 zile pana la plata suprataxei Multumesc.Cu deosebita consideratie ,Daniel
Cel mai recent răspuns: daniel gilbert , utilizator 22:18, 17 Septembrie 2019
Buna seara ! Se pare ca nu stie nimeni nimic din tot forumul... Multumesc oricum ! Saptamana usoara in continuare !

daniel gilbert a scris:

Buna dimineata ! O speta am : Anul asta in iunie am fost in Romania si m-am intors in iulie .Am facut vignetele la vreo ora de cand am intrat in Ungaria ,oprindu-ma si pentru motorina.Am primit recent o instiintare precum nu am platit vigneta.Eu am platit-o pentru dus intors .Le-am facut mail celor de la Inkasso ,le-am explicat ,am scanat vignetele dus -intors ,copie talon . Am primit raspuns ca nu iau in considerare si ca sa platesc 128 euro .Ce este de facut ? A avut cineva dintre dvs acest caz ? Astept un raspuns .Mai am 45 zile pana la plata suprataxei Multumesc.Cu deosebita consideratie ,Daniel

Buna seara ! Se pare ca nu stie nimeni nimic din tot forumul... Multumesc oricum ! Saptamana usoara in continuare !

daniel gilbert a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Vreau să plătesc amenda primita Dorina J Dorina J Am primit înștiințare de amendă că am circulat pe teritoriul Ungariei cu vignetă necorespunzătoare tipului de autovehicul. am achiziționat vigneta in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)