avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela Bunea

Activitate Daniela Bunea

Apreciez ca mandatul dat , chiar in forma verbala inlatura existenta unei fapte penale pentru demersurile efectuate de catre mandatar. Daca i s a cerut sa semneze si sa achite in numele cumparatorului nu poate sa vina apoi si sa spuna esti un infractor pentru ca ai respectat ce ti am cerut. Speta e simpla, rautatea e mare.
Avand imputernicirea scrisa , electronic, a noului proprietar al masinii cred ca nu este un capat de tara ca ati semnat in numele lui.Doar nu i ati produs un prejudiciu, l ati ajutat. Mergeti si recuperati in instanta banii achitati pentru acesta si daca exista scandal , cereti si anularea actului de vanzare deoarece nu este semnatura cumparatorului si nici nu a achitat acesta suma. Vb si cu un avocat specializat in drept civil sa va consilieze in demersurile juridice.
Solicitati proba video in instanta daca acea zona este supravegheata, proba cu un martor si poate si o expertiza tehnica din care sa reiasa daca puteati acea vizibilitate fata de banda de pe contrasens in conditii de noapte, ambuteiaj, etc. si daca era obligatia de cedare a prioritatii. Intrebatea este daca aveati obligatia de a acorda prioritate fata de autovehiculul de pe banda de pe contrasens, din moment ce acesta circula neregulamentar?! Regulile trebuie respectate si de ceilalti participanti la trafic, Nu doar de cel care efectueaza manevra in conditii improprii. Nu uitati sa cereti inlocuirea sanctiunii aplicate cu avertismentul. Bafta!
Răspuns la discuția executare hotarare
Din pacate nu precizati anumite aspecte esentiale,daca sentinta a devenit definitiva dupa ce s-a deschis procedura de insolventa sau inainte, daca societatea aflata in insolventa a aprobat un plan de reorganizare sau nu. Presupun ca ati obtinut sentinta dupa ce s a dispus deschiderea procedurii si atunci aveti o creanta curenta impotriva societatii. Fiind o creanta curenta se achita cu prioritate din fondurile societatii
Daca este aprobat un plan ar trebui sa se prevada modalitatea de plata a creantelor curente. Daca nu vor sa achite puteti face cerere de deschidere a procedurii de faliment pentru neplata unei datorii curente, respectiv pentru neplata creantei dumneavoastra. Bafta si cititi legea insolventei :)
Buna seara. Eu am folosit procedura prevazuta de Noul cod de procedura civila denumita procedura de cerere cu valoare redusa. Art. 1025-1032 din NCPC. Am solicitat si proba cu un martor si a fost admisa, alaturi de inscrisuri. Este o procedura mai simpla de recuperare a unui prejudiciu cu o valoare mai mica. Dvs apreciez ca va incadrati si daca il puteti aduce si pe vanzatorul masinii ca martor in instanta, sper sa va rezolvati problema.