avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate daniel1981ct

Activitate daniel1981ct

Răspuns la discuția Bună ziua
Mulțumesc frumos pt răspuns am făcut o plângere către inspectorat școlar și aștept răspunsul lor o mica problema ar fi cu doamna învățătoare am înțeles ca ar strânge semnături de la părinți pt a face în fel și chip sa facă copilul sa se mute la alta școala
Discuție Bună ziua
Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus copilului un telefon în geanta și am înregistrat pe sărite orele. În una din ore se aude clar cum învățătoarea îl joc este făcându-l miner, jegos mai mult de atât sa se ducă la psihiatru. Înregistrările pot fi folosite ca probe într-un proces. Mulțumesc
Discuție Buna ziua
Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus copilului un telefon în geanta și am înregistrat pe sărite orele. În una din ore se aude clar cum învățătoarea îl joc este făcându-l miner, jegos mai mult de atât sa se ducă la psihiatru. Înregistrările pot fi folosite ca probe într-un proces. Mulțumesc
Mulțumesc mult pentru raspunsurile acordate
Mulțumesc frumos dna avocat dar în condițiile în care ușa este închisă as putea forță ușa pt a întra în interior fiind parte comuna arata timp cât persoana în cauza refuza sa îmi dea cheie de la ușa uscătorul
Bună seara Daniel p ma numesc locatar al asociației nr x din Constanța va aduc la cunoștință următoarele 1, uscătorul scări este folosit de către doua apartamente de la parterul blocului pe post de boxă mai mult au pus și gratie la ușa și refuza pt amipermite accesul în interior iar din câte știu este parte comuna și mai mult de arăt se plătește impozit pe spațiul respectiv de către toate apartamentele având toți dreptul. Care este partea legal pe care a-și putea sa o urmez. 2 este normal ca aerul conditionat al unul din locatari sa fie montat în subsolul blocului fără aprobarea majorități. 3 cum as puteaproceda în condițiile în care ușa care da în spatele blocului este blocata chiar sudata fapt pt care acea ușa poate fi folosita pt evacuarea locatarilor în diferite situați . Cum as putea proceda sa pot obliga asociația sa pot debloca acea usa
Mulțumesc frumos pentru raspunsurile oferite de dvs
Bună ziua as vrea sa stiu daca iau stimulentul pentru creștere copil si lucrez pot fi concediat