avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Vande Mariana

Activitate Vande Mariana

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea problema : vecinul meu a construit un coteț pentru porci lipit de gardul de hotar este imposibil sa aerisesc casa sau să stau în curte . A-și dori să știu la ce distanta de gardul de hotar poate constitui cotețul de porci și ce lege se poate aplica.Multumesc anticipat!
Bună ziua, am o rugăminte și anume să-mi spuneți dacă dețin cadastrul la un imobil pe numele de fata, între timp m-am căsătorit și am alt nume îl pot vinde? Adică să fac dovada cu certificatul de căsătorie sau trebuie rectificare la Ocpi.?
Mulțumesc!
Bună ziua, dacă suntem trei coproprietari pe mai multe terenuri iar unul a decedat, copiii moștenitori sunt plecați din tara, cum pot ieși din indiviziune? Noi suntem înțeleși asupra modului de împărțire a terenurilor. Menționez că moștenitori nu au făcut succesiunea.
Cum pot ieși din indiviziune în cazul în care unul dintre proprietari a decedat iar moștenitori lui nu fac succesiunea? Pe cine trebuie să chem în judecată pe cel care este în hotărârea judecătorească dar a decedat sau moștenitori care nu au succesiunea făcută?
Răspuns la discuția Pensia
Mulțumesc pt lămuriri!
Răspuns la discuția Pensia
Pe mine m-au deranjat cuvintele de indemnizație sociala. Mă simt ca și când as primi o sumă de bani fără sa merit
Discuție Pensia
Bună seara! Am o întrebare și anume sunt pensionat gr3 și 21 de ani vechime, iar acum am primit talonul de pensie pe care scrie indemnizație sociala. Pensia în valoare de 640, care este diferența între mine cu vechime 21 de ani și cel care are mai puțin de 10 ani?Mulțumesc .