avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ieși din indiviziune în cazul în care unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ieși din indiviziune în cazul în care unul dintre ...

Cum pot ieși din indiviziune în cazul în care unul dintre proprietari a decedat iar moștenitori lui nu fac succesiunea? Pe cine trebuie să chem în judecată pe cel care este în hotărârea judecătorească dar a decedat sau moștenitori care nu au succesiunea făcută?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 16 Octombrie 2021
pe mostenitori.
decedatul nu se poate prezenta si nici nu poate fi reprezentat ca nu are cum sa semneze un contract sau imputernicire pt reprezentare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere&dezbatere mostenire katy20ro katy20ro Buna ziua, Situatia noastra este asa: suntem 3 frati. Tatal a decedat in 2006 si noi am renuntat la mostenire in favoarea mamei. Anul acesta in februarie a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am deschis u proces de succesiune de pe bunicii mei ... gabr gabr Buna ziua , am deschis u proces de succesiune de pe bunicii mei , in hotărârea judecătorească suntem patru am intrat in indiviziune patru nepoți pentru ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristinah cristinah Am mostenit 1/2 dintr-un teren agricol aflat in Jud. Vaslui aflat in indiviziune. Coproprietarul este decedat, are 2 copii care se afla in in strainatate de ... (vezi toată discuția)