avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate MariaB35

Activitate MariaB35

Buna ziua, as dori sa stiu cat este de legal impunerea semnaturii electronice? nu mi se pare normal ca sa existe o a treia firma care genereaza aceasta semnatura electronica si facturile mele sa depinda de ea, cred ca legal ar fi sa avem posibilitatea sa depunem si la sediu sau prin intermediul unui user.parola generate de ANAF. Vad multe plangeri legate de unele firme ce genereaza aceasta semnatura electronica ca nu au suportul clienti bine pus la punct si nu inteleg de ce o institutie de stat introduce obligativitatea de a colabora si a da unele date la o institutie privata fara drept de refuz.
Răspuns la discuția Intabulare casa la rosu
Trebuie sa faceti receptia, si asta impune sa fie gata exteriorul, sape si primul start de glet, balcoane. Dupa receptie depuneti pentru CF intabulare. Din pacate la stadiul asta nu puteti face nimic dar stati linistit ca inca nu incepe alta sesiune de panouri fotovoltaice....nici nu cred ca va incepe anul asta
Si eu sunt interesata, am sa merg la banca sa depun cerere...vedem...desi din experienta mea banca nu pierde niciodata

Andrei.Carciag a scris:

Buna ziua,
In acest moment detin un credit prima casa, contractat in 2017, pentru care rata calculata face referire la indicele ROBOR.
Ma intereseaza sa schimb cu IRCC. A mai incercat cineva?
Mentionez ca am fost deja la banca, unde mi s-a oferit ideea de a trimite mail la ministerul finantelor in care sa solicit posibilitatea refinantarii sau a vanzarii locuintei. In acest moment nu mi se pare echitabil faptul ca cei cu credite luate pana in 2019 ar fi "penalizati" de modificarile aduse de guvern. Din calculele mele reiese ca e mai bine sa ai creditul calculat la IRCC, cel putin pana o va lua ROBOR-ul in jos, dar si atunci va dura ~6-12 luni pana ce IRCC-ul tot sub ROBOR va ajunge. Va multumesc

Buna ziua,
Sunt angajat pe 6 h in Romania cu CM dar lucrez la distanta avand rezidenta in Italia. Acolo lucrez alte 6 h pe PFA consultanta informatica. Intrebare e: este legal sa fiu asigurat n ambele tari, dar ar fi legal sa beneficiez de tratament intr-o tara(voi avea o operatie) si in RO sa cer concediu medical? sau pot sa fac cerere sa ma scoata de la CAS(cred ca taxele oricum vor trebui platite fiind prin CM)?