avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare casa la rosu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare casa la rosu

Buna ziua,

Anul trecut am inceput construirea unei case. In momentul de fata este la stadiul de rosu cu geamuri si usa intrare. Saptamana viitoare incep lucrarile pentru instalatia electrica. Oare se poate sa intabulez casa in acest stadiu? Ma intereaza pentru a putea aplica pentru fondurile pentru panouri fotovoltaice.

Multumesc.

O zi buna
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 21:14, 5 Ianuarie 2024
Trebuie sa faceti receptia, si asta impune sa fie gata exteriorul, sape si primul start de glet, balcoane. Dupa receptie depuneti pentru CF intabulare. Din pacate la stadiul asta nu puteti face nimic dar stati linistit ca inca nu incepe alta sesiune de panouri fotovoltaice....nici nu cred ca va incepe anul asta

Raptor350 a scris:

Buna ziua,

Anul trecut am inceput construirea unei case. In momentul de fata este la stadiul de rosu cu geamuri si usa intrare. Saptamana viitoare incep lucrarile pentru instalatia electrica. Oare se poate sa intabulez casa in acest stadiu? Ma intereaza pentru a putea aplica pentru fondurile pentru panouri fotovoltaice.

Multumesc.

O zi buna

Se poate intabula in cartea funciara casa pe stadiu de executie efectuat (o sa apara 50%, 70%, etc). Luati legatura cu un topograf autorizat sa va ajute.
Trebuie insa sa va interesati daca acest lucru va ajuta la fotovoltaice, si sa luati in calcul ca poate terminati casa in proportie de 100% pana se deschide o noua tura de fotovoltaice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o constructie in timisoara, izolata pe exterior, ... Laurinaclipei Laurinaclipei Buna ziua, am o constructie in Timisoara, izolata pe exterior, plasa, geamuri si gardul zidit, intrebare mea este, in ce stadiu pot intabula constructia, ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)
Casa la rosu Marius Bv Marius Bv Buna ziua! As dorii sa ma ajutati cu miste sfaturi in următoarea problema. Doresc sa achizitonez o casa la stagiul de casa la rosu, problema este ca nu este ... (vezi toată discuția)