avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E legal impunerea semnaturii electronice?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E legal impunerea semnaturii electronice?

Buna ziua, as dori sa stiu cat este de legal impunerea semnaturii electronice? nu mi se pare normal ca sa existe o a treia firma care genereaza aceasta semnatura electronica si facturile mele sa depinda de ea, cred ca legal ar fi sa avem posibilitatea sa depunem si la sediu sau prin intermediul unui user.parola generate de ANAF. Vad multe plangeri legate de unele firme ce genereaza aceasta semnatura electronica ca nu au suportul clienti bine pus la punct si nu inteleg de ce o institutie de stat introduce obligativitatea de a colabora si a da unele date la o institutie privata fara drept de refuz.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:25, 5 Ianuarie 2024
Semnatura electronica puteti lua si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Semnatura electronica la brd route route Buna ziua! E normal la un schimb valutar la BRD sa mi se ceara sa semnez electronic ? Au motivat ca nu am mai facut la ei operatiuni bancare si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Raport activitate atasat la factura stampilat? roxana.stefania roxana.stefania Buna ziua, Stiu ca la facturile de prestari servicii trebuie sa mentionezi contractul si sa atasezi un raport de activitate. Clientii mei carora le emit ... (vezi toată discuția)