avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate Simonavas

Activitate Simonavas

Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de servici am i ceput sa fiu hartuita de catre colege pt ca nu vreau sa fac anumite trebuti care in fisa postului scrie clar ca nu este treaba.mea,am vb cu superiori stiu de problema au vb cu colegi ca nu este.normal ce fac.,acum hartuirile.sunt mai intense atat verbal(nu personal doar la alti colegi)si au i ceput sa faca tot posibilul.sa lase.mizerie doar ca sa fiu data afara
Multumesc

ynocentta a scris:

Este situatie delicata,la limita legii
dv prin contractul de munca aveti impuse anumite obligatii
Pretentiile angajatorului-daca depasesc obligatiile reciproc asumate in contractul de munca,sunt abuzive si aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatile-dar in acest caz intrati in litgiu cu angjatorul-situatie complicata pentru dv

Sa inteleg ca siguranta la locul de munca nu conteaza?banuiesc ca in tara asta mai avem si niste drepturi ...nu vreau sa imi schimb locul de munca doar ca cineva asa considera cum la un lic de munca ai niste obligati banuiesc ca ai si niste drepturi.nu va suparati din ce.calitate ati dat acest raspuns?
Buna seara am si eu o intrebare lucrez la un dezvoltator imobiliar ca si femeie de servici (pregatesc apartamentele pt receptia lor)din cauza lipsei de munca seful a cerut sa iesim in santier sa facem curat in locurile in care colaboratori au facut mizerie,si sa intram in blocurile in care inca se mai lucreaza sa luam foliile de la geamuri tin sa precizez ca balcoanele nu sunt terminate si este un risc pt viata as dori sa intreb ce este de facut pt ca ni sa zis clar cine nu face e liber de contract
Buna seara am si eu o intrebare sunt căsătorită de 2 ani si am un copil cu soțul meu si un copil dinaintea căsătoriei...de cand am nascut soul meu bea foarte mult copii au parte de scandaluri în casă zilnic ma amenința că ma bate si ca imi ia copilul as vrea sa stiu ce pot face inca sunt in crestere copil si am un împrumut la banca pe numele meu....as vrea sa fac ceva pt linistea copiilor si siguranta mea