avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de servici ...

Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de servici am i ceput sa fiu hartuita de catre colege pt ca nu vreau sa fac anumite trebuti care in fisa postului scrie clar ca nu este treaba.mea,am vb cu superiori stiu de problema au vb cu colegi ca nu este.normal ce fac.,acum hartuirile.sunt mai intense atat verbal(nu personal doar la alti colegi)si au i ceput sa faca tot posibilul.sa lase.mizerie doar ca sa fiu data afara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 4 Noiembrie 2022
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data, prezentati situatia si cereti o ancheta administrativa. Dupa ancheta cereti sa primiti in scris rezultatul cu masurile dispuse. Puteti aminti in sesizare ca sunteti dispusa sa sesizati Consiliul national pentru combaterea discriminarii daca situatia actuala va continua.
Hărțuirea la locul de muncă: Cum poate fi dovedită. Măsurile ce pot fi dispuse de instanță
www.avocatnet.ro/articol_592...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire continua, de peste 20ani, la locul de munca si la domiciliu.cine ... nea caisa nea caisa hartuire continua, de peste 20ani, la locul de munca si la domiciliu.Cine poate face asta fara sa tina cont de vrsta?Este o forma de a ne elimina,mai nou? (vezi toată discuția)
Ancheta interna, discriminare, abuz, umilinta in multinationala StefanMadalin StefanMadalin Buna ziua, sunt angajat intr-o multinationala si de ceva timp am probleme cu sefii, probleme referitoare la injuraturi, discriminari, abuz de putere, umilire ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva lauramihaela63 lauramihaela63 Va rog sa imi spuneti ce s-ar putea face in cazul concedierii fara niciun motiv...pur si simplu. Se fac presiuni sa imi dau demisia, mi s-a spus ca ma trimite ... (vezi toată discuția)