avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire continua, de peste 20ani, la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire continua, de peste 20ani, la locul de munca si la domiciliu.Cine ...

hartuire continua, de peste 20ani, la locul de munca si la domiciliu.Cine poate face asta fara sa tina cont de vrsta?Este o forma de a ne elimina,mai nou?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 7 Decembrie 2023
Legal - nu o poate face nimeni , nimanui . Dar nu are nici o legatura cu varsta ...
Care ar trebui să fie procedura în cazul sesizărilor privind faptele de hărțuire la locul de muncă
www.avocatnet.ro/articol_657...

Hărțuirea la locul de muncă: Cum poate fi dovedită. Măsurile ce pot fi dispuse de instanță
www.avocatnet.ro/articol_592...
Dvs sunteți la pensie, cine va hartuieste la locul de munca și cine la domiciliu?
Si chiar de era vb de un angajat ati sta sa fiți hartuit 20 de ani și abia apoi va puneți intrebarea ce faceți?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de servici ... Simonavas Simonavas Buna ziua sunt angajata.la o fabrica ca si femeie.de servici am i ceput sa fiu hartuita de catre colege pt ca nu vreau sa fac anumite trebuti care in fisa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva ... Roxyfeio Roxyfeio Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva legal ? Am vorbit la serviciu si mi-au cerut probe audio,m-au facut mincionoasa chiar,dar de ... (vezi toată discuția)