avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva ...

Buna ziua
pentru hartuirea morala la munca se poate face ceva legal ?

Am vorbit la serviciu si mi-au cerut probe audio,m-au facut mincionoasa chiar,dar de unde stim domnilor cand vine hartuitorul si spune ceva sa inregistram ?
Mi se pare aberant ceea ce mi-au cerut. In principiu nu s-a luat nici o masura in aceasta privinta iar colegii de munca nu vor sa depuna plangere impotriva sefului fiindca le-a promis bonusuri si din cauza fricii ca vor ramane fara locul de munca .Deci martori nu am ,am niste discutii pe team in care seful si o alta sefa scriu despre mine ca am sa o omor daca mai ramane sa lucreze aici ,ca vrei sa asisti la inmormanatarea ei daca o mut pe un post de carca .Colegii nu-mi mai raspund la salut dimineata cand ajung la munca din 14 oameni sunt decat 2 care raspund,ma ignora ,lucrez singura parca ar fi firma mea ,seful nu ma intreaba nimic . Am instiintat si departamentul de etica si integritate din cadrul firmei si astept raspuns. Tin sa precizez ca nu sunt dependenta de acest loc de munca ,vreau sa fie pedepsiti cei care abuzeaza de aceste functii la locul de munca .
In momentul de fata am 3 directori ,un team leader si 12 oameni din echipa carora le fac fata cu brio .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:31, 19 August 2022
Hărțuirea la locul de muncă: Cum poate fi dovedită. Măsurile ce pot fi dispuse de instanță
www.avocatnet.ro/articol_592...

sau

www.avocatnet.ro/t3180/hartu...
Multumesc pentru raspuns.
Avand in vedere ca voi cheltui foarte multi bani luptandu-ma cu o corporatie ,se pot da daune morale cat sa acopere cheltuiala ?
Da, se pot acorda daune morale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme și amenințări la muncă. am soluții de stopare? Anonimu' Anonimu' Buna ziua, as dorii si eu suport/ajutor/sfat in legătura cu nenumărate probleme la munca. Țin sa spun ca lucrez de 7 ani intr-o multinaționala și de ceva ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? ... elisabeta05 elisabeta05 Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă? Atât din partea colegilor cât și a șefilor. Ce as putea să fac ? (vezi toată discuția)