avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie si pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie si pensie alimentara

Buna seara am si eu o intrebare sunt căsătorită de 2 ani si am un copil cu soțul meu si un copil dinaintea căsătoriei...de cand am nascut soul meu bea foarte mult copii au parte de scandaluri în casă zilnic ma amenința că ma bate si ca imi ia copilul as vrea sa stiu ce pot face inca sunt in crestere copil si am un împrumut la banca pe numele meu....as vrea sa fac ceva pt linistea copiilor si siguranta mea
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:08, 23 Decembrie 2018
Ar fi bine sa mergeți la consiliere matrimonială.
Dacă eșuează veti ajunge la divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgenta de un raspuns!!- divort; partaj; ordin de restrictie Alexandraa16 Alexandraa16 Buna,sunt Florina. sunt maritata de 17 ani,si de 17 ani traiesc un calvar. de 17 ani sotul meu ma bate,imi bate si mama,si traim intr-o cearta. am doi copii ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar inaintea casatoriei laura76c laura76c Buna ziua, Soul meu a facut un imprumut la o banca inainte sa ne casatorim . Cand am fost sa fac un imprumut pe numele meu mi s-a spus ca nu se poate ... (vezi toată discuția)
Divort dobos_daniela dobos_daniela Care este procedura ce trebuie urmata pentru un divort avand in vedere urmatoarele: -sunt casatorita de 17 ani am 2 copii, -vreau sa divortez de sotul meu ... (vezi toată discuția)