Sunt in proces de partaj cu fosta sotie , in apartamentul subiect al partajului sotia nu a participat si nu vrea sa participe la cheltuielile comune : plata facturi (energie electrica , gaze , internet) , cheltuieli asociatie . Pot rezilia legal contractele cu furnizorii de energie , gaze , etc ?
Scopul meu este acela de a fi respectat programul comun stabilit de instanta ; pana acum a fost respectat 1% .
Instrainarea a fost dintotdeauna , fiica mea are 14 ani fara cateva luni .
Este vorba de "indoctrinarea" fiicei (intoarcerea impotriva mea) , nu e vorba de o interzicere curenta .
Ce obligatii am , in caz ca doresc sa prestez o activitate de evaluare magazin , pentru o suma de genul a 20 RON/locatie ?
Trebuie sa fiu PFA , sau pot presta si ca persoana fizica ? Trebuie sa am contract ?
Multumesc .
Dna avocat Gerber , va multumesc frumos pentru raspuns. Pot afla daca a frecventat cele 3- 4 facultati numai prin actionare in judecata ( datorita GDRP - ului), sau exista si alte cai , va rog ?
Buna ziua ,
Intrucat fiica mea majora timp de 4 ani nu a promovat nici un an de facultate , pot solicita instantei recuperarea sumelor de bani platite cu titlul de pensie alimentara ?