avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , Intrucat fiica mea majora timp de 4 ani nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , Intrucat fiica mea majora timp de 4 ani nu a promovat ...

Buna ziua ,
Intrucat fiica mea majora timp de 4 ani nu a promovat nici un an de facultate , pot solicita instantei recuperarea sumelor de bani platite cu titlul de pensie alimentara ?
Cel mai recent răspuns: Teddy71 , utilizator 23:59, 18 Decembrie 2023
Nu, ati face-o degeaba. Conteaza daca se duce, nu daca promovează sau nu.
Vb cu copilul, aflați care e situația, ce se Intampla, poate are nevoie de ajutor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este de discutat mai in amanunt situatia, insa in principiu nu va aflati pe domeniul unei plati nedatorate pe care sa o solicitati a va fi restituita, caci probahil starea de nevoie a existat si la fel frecventarea cursurilor.

Daca doar s-a inscris insa nu a frecventat, atunci da putem echivala acest fapt cu o lipsa a studiilor.
Dna avocat Gerber , va multumesc frumos pentru raspuns. Pot afla daca a frecventat cele 3- 4 facultati numai prin actionare in judecata ( datorita GDRP - ului), sau exista si alte cai , va rog ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Am o fiica de 23 de ani dintr-o casatorie anterioara. Am platit pensie de intretinere ,in urma unei hotarari judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)