avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate cordosa

Activitate cordosa

Bună ziua, aveți cunoștință cum as putea lua legătura cu un avocat specializat in drept internațional, mai precis cunoscător al legislației penale din SUA?
Pentru medicii stomatologi și pentru coafeze până în ce dată din luna mai se poate plăti indemnizația covid? Se plătește pe 1-31 mai sau doar pe 1-14 mai?
Având în vedere că Ordonanța Militară Nr. 7 nu mai prevede obligativitatea izolării șoferilor de camioane care intră în țară, cei care sunt în izolare potrivit dispozițiilor Ordonanței anterioare trebuie să mențină izolarea, sau aceasta măsură se suspendă ?
Referitor la Ordonanța Militară Nr. 4, articolul 4, care este numărul minim de zile de izolare pentru șoferii de autovehicule cu capacitatea mai mare de 2,4 tone, la intrarea in țară ( textul ordonanței prevede numărul maxim- nu mai mult de 14 zile)?
Răspuns la discuția Concediu medical
Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concediu medical
Lucreaza de 8 luni.
Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc!
Fiica mea lucreaza la un magazin care are program si in week-end. Duminica fiind tura ei, nu s-a putut duce la serviciu, fiind bolnava. A anuntat-o pe managera ei , specificand ca va aduce concediu medical, insa aceasta a replicat ca nu i se va inregistra concediul medical, si va trebui sa recupereze orele lipsa. Intrebarea mea este: pentru inregistrarea acelui concediu medical, trebuie sa fie specificata o clauza in contractul de munca referitoare la zile libere si zile lucratoare?