avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, aveți cunoștință cum as putea lua ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, aveți cunoștință cum as putea lua legătura cu ...

Bună ziua, aveți cunoștință cum as putea lua legătura cu un avocat specializat in drept internațional, mai precis cunoscător al legislației penale din SUA?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:01, 4 Septembrie 2022
Va trebuie avocat din SUA din statul respectiv.
Deci, in functie de stat cautati si avocatul.

Ceea ce cautati nu este avocat specializat in drept international ci in dreptul SUA.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, recent m-am gândit să îmi deschid o firma online ... Alex101015 Alex101015 Bună Seara, recent m-am gândit să îmi deschid o firma online de dropshipping care funcționează online în Statele Unite Ale Americii și nu știu dacă ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu copilul meu in acest caz? olivia1 olivia1 Problema este urmatoarea. Eu sunt romanca, sotul meu este roman si american. Am locuit cu sotul mu in america 3 ani unde am nascut un copil acolo. De putin ... (vezi toată discuția)
Rog date despre "problema de drept gen kosovo" ! vpatrana vpatrana Cu toata stima, Respectuos, va rog (nu imi mai aduc aminte - memoria mea a suferit afectari...) daca are cineva amabilitatea de a imi da detalii cu privire la ... (vezi toată discuția)