avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Rog date despre \"problema de drept gen Kosovo\" !
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Rog date despre "problema de drept gen Kosovo" !

Cu toata stima,
Respectuos, va rog (nu imi mai aduc aminte - memoria mea a suferit afectari...) daca are cineva amabilitatea de a imi da detalii cu privire la logica argumentatiei juridice de drept international prin care diplomatia americana a descris ceea ce s-a numit atunci "problema gen Kosovo" si care a argumentat si justificat din respectivele puncte de vedere interventia in Kosovo si care, ulterior, a dus la condamnarea liderului sarb Milosevici de catre Curtea Penala Internationala.
Asadar cum a fost formulata argumentatia SUA fata de aceasta problema ?
Mai precizez ca, dupa cativa ani, "o problema gen Kosovo" a constituit subiectul unui concurs de drept international care, daca am retinut bine, a fost castigat de o romanca...!
Am asadar respectuoasa rugaminte de a mi se reaminti logica argumentatiei in ceea ce a ramas in dreptul international cu numele de "Problema gen Kosovo" !

Cu toata stima,
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:09, 11 Noiembrie 2019
Căutați pe google probabil o sa găsiți.Nu cred ca o sa intalniti pe acest forum.consultanti specializați în astfel de domenii de nișă ca sa nu spun pur teoretice și fără vreo relevanță practică pt majoritatea avocatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu copilul meu in acest caz? olivia1 olivia1 Problema este urmatoarea. Eu sunt romanca, sotul meu este roman si american. Am locuit cu sotul mu in america 3 ani unde am nascut un copil acolo. De putin ... (vezi toată discuția)
Magazin (imens, din sua) imi foloseste o poza fara acordul meu musli musli Un magazin din SUA foloseste o poza pe care i-am facut-o eu cainelui meu pe unul dintre tricourile lor. Magazinul e foarte mare, au cateva site-uri in toata ... (vezi toată discuția)