avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate Turb

Activitate Turb

Răspuns la discuția Test de paternitate
Multumesc pentru informatii.
La ce va referiti cand spuneti “ castig de cauza? Stiu ce inseamna termenul dar nu stiu in care context l-ati folosit! Multumesc.
Noi nu suntem casatoriti, am uitat sa precizez! Va multumesc.
Buna ziua! Sunt mama unui copil nedorit de tatal lui. Ne-am separat inca decand eram insarcinata si nu am mai luat legarura intre noi deloc! Am nascut,nu l-am declarat drept tata datorita circumstantelor mentionate! Dupa 3 luni de la nastere el imi spune ca vrea sa faca testul de paternitate si sa intre si el in drepturi sinobligatii fata de copil! Ba chiar ma ameninta ca daca ma opun o sa faca totul sa poata lua gustodia copilului! Prin ce proceduri poate el sa obtina testul de paternitate, daca eu nu sunt de acord cu asta! Va multumesc!
Răspuns la discuția Drepturi parintesti
Multumim!
Buna seara! O prietena, are o intrebare pentru cine stie a raspunde scurt si cuprinzator! A ramas insarcinata, iar dupa respectivul i-a spus ca sa aleaga intre copil si el, bineinteles ca fata a ales copilul! Pe toata perioada sarcinii, dar si dupa nastere, el nu s-a interesat de starea ei, pana acum cateva zile cand a vrut sa vada copilul, dar s-a izbit de o usa inchisa! Acum el vrea sa se razbune si sa ceara dreprul prin instanta sa isi revendice dreptul lui asupra copililui (mentionez ca nu este trecut in certificatul de nastere al copilului) intrebarea este daca el legal se poate lega de ceva sa aiba drepturi parintesti., in conditiile de mai sus precizate. Multumim
Răspuns la discuția Casa imbunatatita
Buna seara. Da, am toate actele doveditoare ale achizitiilor! Va multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Casa imbunatatita
Da, sunt unul din mostenitori si casa trebuia renovata ca de altfel cadea pana acum! Sigur ca o sa iau legatura cu un avocat, dar intrebam informativ, sa raspunda careva cara a patit-o sau care cunoaste vreo situatie asemanatoare! Va multumesc :)
Buna seara! O intrebare; daca am renovat o casa in care nu s-a facut succesiune deloc in cei 25 de ani de cand locuesc acolo, daca vreodata cuneva va venii sa deschida succesiunea, in caz de vanzarea imobilului imi pot recupera banii cu privire la ce a fost si ce acum este? Am poze cum arata casa cu multi ani in urma si cum arata acum. Exista vreo lege care sa ma ajute in caz de ceva? Va multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru raspunsuri!