avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa imbunatatita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa imbunatatita

Buna seara! O intrebare; daca am renovat o casa in care nu s-a facut succesiune deloc in cei 25 de ani de cand locuesc acolo, daca vreodata cuneva va venii sa deschida succesiunea, in caz de vanzarea imobilului imi pot recupera banii cu privire la ce a fost si ce acum este? Am poze cum arata casa cu multi ani in urma si cum arata acum. Exista vreo lege care sa ma ajute in caz de ceva? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Turb , utilizator 22:09, 1 Ianuarie 2019
Buna seara,
De ce nu incercati sa dezbateti succesiunea si sa va recuperati investitiile de la proprietari/
inca ceva, cum investiti asa intr-o casa care nu va apartine?
Daca exista alte dedesupturi ne spuse aici (sunteti unul din mostenitori sau ati cumparat cu chitanta de mana) atunci luati legatura cu un avocat.
Da, sunt unul din mostenitori si casa trebuia renovata ca de altfel cadea pana acum! Sigur ca o sa iau legatura cu un avocat, dar intrebam informativ, sa raspunda careva cara a patit-o sau care cunoaste vreo situatie asemanatoare! Va multumesc :)
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
Turb, utilizator
Buna seara,
Va puteti recupera investitia.
Sper ca ati pastrat actele doveditoare ale achizitiilor.
Mai mult, puteti solicita sa vi se atribuie imobilul in materialitate si sa va obligati sa platiti sulta pentru ce s-ar cuveni celorlalti mostenitori.
Buna seara. Da, am toate actele doveditoare ale achizitiilor! Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Turb Turb Buna seara! Satm in imobil de peste 25 de ani, si nu s-a facut succesiunea nici acum! Daca cineva va vrea sa vina sa locuiasca acolo fara certificat de ... (vezi toată discuția)
Cat voi lua din succesiune ? Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, In anul 2000 m-am mutat la parinti din cauza problemelor financiare. Casa parintilor fiind una veche am facut foarte multe renovari. Spre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca se investeste in reconditionarea unei case, atat ... Ana Nichita Ana Nichita Buna ziua! Daca se investeste in reconditionarea unei case, atat la interior, cat si la exterior; o casa cu terenul aferent, la care nu s-a facut mostenirea ... (vezi toată discuția)