citesc si eu cu ochii inlacrimati despre aceasta institutie ce a batjocorit studetimea de azi .... din pacate si eu sunt una dintre nenumaratele victime ale acestei universitati ... locuind in strainatate am crezut ca aceasta institutie imi va fi de mare ajutor .... iar acum mi-am dat seama ca nu e recunoscuta in Anglia ... si de fapt nici in Romania.
Este vreo solutie? Sau pot sa-mi arunc diplomele la gunoi ...
Buna ziua!
Scuzati-ma ca va deranjez pe Dvs personal, dar as dori sa va intreb ceva ... caci reputatia Dvs este impecabila pe acest site si imi place foarte mult cum raspundeti la fiecare intrebare in parte.
Momentan scriu o lucrare despre pruncucidere, as dori sa va intreb cum se face calificarea infracțiunii de pruncucidere savârșite asupra mai multor nou-născuți?
Uciderea de către mamă a mai multor nou-născuţi urmează a fi trasă la răspundere penală pentru o infracţiune unică ( art. 177 CP) sau în baza unui concurs de infracţiuni?
Uciderea de către mamă a mai multor nou-născuţi urmează a fi trasă la răspundere penală pentru o infracţiune unică ( art. 177 CP) sau în baza unui concurs de infracţiuni?:">