avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Amal29

Activitate Amal29

Buna ziua! Intentionez sa imi deschid o agentie imobiliara sub forma de Intreprindere Individuala si nu voi avea un punct de lucru fix pentru inceput. Intrebarea este: Am nevoie de casa de marcat portabila pentru asta sau pot folosi si 1 fixa? Ce venituri ar trebui sa am pentru a deveni platitor de TVA in mod obligatoriu ? Multumesc pentru raspunsuri!
Pt a face un PFA ca agent imobiliar/agentie,am nevoie de punct de lucru fix sau se considera ca activitatea se poate desfasura la terti/pe teren?
In cazul in care as divorta de comun acord la mediator,ar mai fi necesara ancheta sociala atat la parintele cu care va locui copilul dupa divort cat si la parintele cu care copilul nu locuieste permanent? Mentionez ca sotul este plecat in strainatate iar copilul are sub 2 ani. Cat ar dura divortul la mediator avand in vedere ca sotul nu poate sta foarte mult in concediu pt a definitiva totul?
Răspuns la discuția Divort cu minor
Copilul este inscris la una din cresele de stat de pe raza adresei din buletin actuala, pt a merge in continuare la aceeasi cresa voi avea nevoie de viza de flotant avand in vedere ca vreau sa ramana in continuare acolo iar adresa mea si a copilului va fi schimbata? Sau nu va mai fi nevoie de nimic pt ca deja copilul este inscris? In cazul in care am divorta pe cale amiabila la notar,s-ar face ancheta sociala si la adresa unde copilul va locui doar temporar ?
Discuție Divort cu minor
Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din buletin de la adresa lor insa pe copil sa il pastreze acolo. Noi doar in acte am locuit la parintii lui,in realitate mereu am locuit legal la o alta adresa la care vom locui inclusiv dupa divort. Dupa divort voi avea adresa pe buletin la domiciliul parintilor. Corect ar fi ca si copilul sa fie luat in spatiu tot acolo,nu e asa? Este legal si posibil ce vor ei? Momentan lucrez,in cadrul anchetei sociale are vreo importanta salariul de pe cartea de munca sau cel incasat in mana? (care se rotunjeste semnificativ din comisioane si bonusuri)
Buna ziua! Am o intrebare:
1 Dacă eu si sotul divortam de comun acord la notar având un copil de 1 an si 6 luni,ancheta socială se face atat la domiciliul custodian cat si la cel necustodian? Sau doar la primul? Multumesc pt răspunsuri!