avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor la mediator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor la mediator

In cazul in care as divorta de comun acord la mediator,ar mai fi necesara ancheta sociala atat la parintele cu care va locui copilul dupa divort cat si la parintele cu care copilul nu locuieste permanent? Mentionez ca sotul este plecat in strainatate iar copilul are sub 2 ani. Cat ar dura divortul la mediator avand in vedere ca sotul nu poate sta foarte mult in concediu pt a definitiva totul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
Amal29, utilizator
Divortul nu se [poate face la mediator. Mergeti la un cabinet de avocat (sau notar) , sotul va da o procura de reprezentare , veti incheia un acord si veti divorta . Ancheta sociala se va face la domiciliul minorului, nu are relevanta ca unul din soti e plecat
Divorț la mediator, de unde până unde?
Divorțul de comun acord se realizează fie la notar, fie în instanță!
Contractați servicii avocațiale sau apelați la un notar.
Nu aveti nevoie de nici o mediere puteti divorțat amiabil la notar sau în instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor la mediator RoxM RoxM Buna seara! Sunt casatorita de 12 ani, iar in urmatoarea perioada sotul meu si cu mine ne dorim sa ne adresam unui mediator pentru a divorta. Avem o fetita ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu un copil minor UrsacheSoare UrsacheSoare buna ziua, pe scurt este vorba despre urmatoarea situatie: eu si sotia mea dorim sa initiem un divort...de ochii lumii, ca sa zic asa, din diverse ... (vezi toată discuția)
Caut mediator pt divortz ileana-cosanzeana ileana-cosanzeana Buna ziua, Este vorba de un divortz simplu cu acordul partilor, in care sotii nu au nimic de impartit. Doresc sa incerc sa obtin sentinta de divortz inainte ... (vezi toată discuția)