Buna ziua,
Dupa moartea tatalui meu s-a facut succesiunea pt mostenitori (mama,eu si fratele meu).Pe parcurs mama nu s-a mai inteles deloc cu fratele meu care este bolnav psihic si a mi-a facut mie contract de vanzare -cumparare pentru partea cuvenita ei.In 2008 din nefericire imobilul respectiv a suferit un incendiu si acum este ruina.Au mai ramas in picioare doua camere unde locuieste fratele meu , dar care si acelea sunt tot v
ai si amar.In 2011 am pierdut-o pe mama, dar nu am facut succesiune intrucat practic nu mai avem ce imparti dupa moartea ei. Intrebarea mea este daca as putea sa demolez acolo fara sa fi facut aceasta succesiunesau trebuie neaparat facuta.Cum sa procedez ?
Va multumesc!
Am si eu o intrebare legata de acest subiect.De ce trebuie sa fie de acord jumatate+1 din locatari pt a face contracte individuale cu CET deoarece de la asociatie nu am mai primit caldura anul acesta din cauza rau platnicilor.Acestia bineinteles ca nu sunt de acord sa fie taiate tevile ca ei tot mai spera sa primeasca caldura mocca si in afara de asta nu au bani pt alte tevi de la CET.Iar noi ceilalti care platim stam si tremuram ca fraierii si nu putem face contract cu CET.Deci de ce nu pot taia tevile care trec prin CASA MEA daca tot sunt inutile si de ce este nevoie de acordul acestor rai platnici ca noi ceilalti sa ne putem incalzi?Am un calorifer electric in sufragerie ,si platesc cam 400 pe luna curentul ,dar in bucatarie ,baie si dormitor iti degera picioarele,ca sa nu mai spun ca mi s-au stricat peretii au facut igrasie .De ce trebuie sa suportam toate astea?
Buna ziua
Va multumesc din suflet pt raspuns
As putea afla si cam cat costa actiunea de iesire din indiviziune prin instanta?sa stiu daca imi iau avant:D
Inca o data mii de multumiri,este un forum care ne lumineaza,cand suntem total in ceata:D
Dupa moartea tatalui,am ramas trei mostenitori:mama si noi 2 frati.Avem certificat de mostenitor,dar nu avem iesire din indiviziune si nici titlu de proprietate pe aceasta mostenire care este compusa din casa si teren.Exista doar o chitanta de mana de acum 47 de ani.Acum cativa ani mama mi-a facut mie contract de v/c pt..partea ei.In momentul de fata eu si mama vrem sa vindem partea care-i revenea inainte mamei,adica jumatate,dar se opune frate-meu.Ce se poate face?Daca are vreo importanta ,impozitele au fost suportate de mama si de mine pana acum.
Va multumesc anticipat!