avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare casa fara succesiune/act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare casa fara succesiune/act de vanzare-cumparare

Buna ziua,
Dupa moartea tatalui meu s-a facut succesiunea pt mostenitori (mama,eu si fratele meu).Pe parcurs mama nu s-a mai inteles deloc cu fratele meu care este bolnav psihic si a mi-a facut mie contract de vanzare -cumparare pentru partea cuvenita ei.In 2008 din nefericire imobilul respectiv a suferit un incendiu si acum este ruina.Au mai ramas in picioare doua camere unde locuieste fratele meu , dar care si acelea sunt tot v
ai si amar.In 2011 am pierdut-o pe mama, dar nu am facut succesiune intrucat practic nu mai avem ce imparti dupa moartea ei. Intrebarea mea este daca as putea sa demolez acolo fara sa fi facut aceasta succesiunesau trebuie neaparat facuta.Cum sa procedez ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Va scriu din partea unei prietene : \\" Am probleme cu mostenirea, ramasa de pe urma parintilor decedati. Mai intai, a ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire valyro_83 valyro_83 buna ziua.as vrea sa imi spuneti ce cote ne revin mie si fratelui din mostenire in situatia:tata,decedat in urma cu 9ani,mama,in viata,bolnava psihic,avand ... (vezi toată discuția)
Partajul intre frati, despagubirea cum se poate face? xallinax xallinax Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu un sfat: Este vb de o succesiune facuta in urma decesului socrului meu care a avut doi baieti, soacra fiind in viata. S-a ... (vezi toată discuția)