avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate MoniKa Constantin

Activitate MoniKa Constantin

Discuție Prelungire CCC
Am certificat de handicap valabil 24 luni, sunt in CCC până la vârsta de 2 ani , pot cere angajatorului sa îmi prelungească concediul până la vârsta de 4 ani in urma dobândirii certificatului de handicap sau îmi aprobă până la 3 ani și apoi cer din nou prelungire încă 1an in baza aceluiași certificat încă valabil?
Buna ziua, astăzi 5.02.2019 am obținut certificatul de încadrare în handicap pt fiica mea în vârstă de 1an6luni (acum), acesta având valabilitate 24 luni. Întrebarea mea: pot cere prelungire de concediu angajatorului până la vârsta de 4 ani,, eu având în prezent CCC pana la vârsta de 2 ani?! De asemeni, indemnizația o voi primi la fel până la împlinirea vârstei de 4 ani a copilului sau se mai modifica?
Mulțumesc!
Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se termina concediul.
1. Prima intrebare este, eu pot beneficia de acel stimulent daca ma intorc mai devreme in campul muncii?
2. A doua, daca revin mai devreme (cu 1 luna), indiferent daca primesc acel stimulent sau nu, si doresc sa schimb locul de munca, cum trebuie sa procedez?
3. A treia este aditionala, daca tatal nu are cum sa isi ia acea luna de concediu, ce se intampla in acest caz?
Multumesc!