avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC

Buna ziua, astăzi 5.02.2019 am obținut certificatul de încadrare în handicap pt fiica mea în vârstă de 1an6luni (acum), acesta având valabilitate 24 luni. Întrebarea mea: pot cere prelungire de concediu angajatorului până la vârsta de 4 ani,, eu având în prezent CCC pana la vârsta de 2 ani?! De asemeni, indemnizația o voi primi la fel până la împlinirea vârstei de 4 ani a copilului sau se mai modifica?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungire cic copil cu handicap giacris giacris Daca copilul unei angajate face 1 an pe 1 martie 2013 si m-a anuntat astazi, 04 februarie ca sapt viitoare va aduce un certificat de handicap pentru copil, pot ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 la 3 ani elam elam Buna dimineata! O salariata are cim suspendat de duratan 05.10.2013 - 16.06.2015 pentru concediu ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Astazi ... (vezi toată discuția)