avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate LaurentiuB

Activitate LaurentiuB

in cadrul actiunilor pe care le desfasoara de cateva zile politia romana prin serviciul rutier m-am ales cu permisul suspendat avand partial dreptate politia, pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.Pietonul mi-a sarit in fata pe trecere dintre 2 masini parcate in apropierea acesteia eu neavand posibilitatea de a opri in conditii de siguranta.in dreapta se afla cineva care ar putea cele sustine cele spuse de mine dar si politia are inregistrata `abatrea` mea. ma poate sfatui cineva cum sa formulez plangerea si pe considerente ma pot baza, mentionez ca adevarul este undeva la jumatate.
buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care in recursul pentru anularea unor acte administrative mi-a fost respins ca nefondat, desi am dreptate.In speata: am cerut anularea unui rol nominal unic ce nu a fost infiintat conform art 74 din codul fiscal, a fost infiintat fara sa aiba vreun act la baza ce putea fi folosit iar tribunalul Dolj si CA Craiova mi-au respins actiunea!
multumesc,
Multumesc pentru raspuns, dar ce temei legal exista pentru a dovedi ca sunt suficiente aceste 2 semnaturi.
Acel teren face parte dintr-un titlu de proprietare la care nu s-a facut succesiunea, iar primaria a eliberat catre o instanta, la cererea instantei, ca acel teren il are in folosinta un mostenitor, fapt ce nu este adevarat.
Pe o adresa eliberata de o primarie catre o o instanta judecatoreasca, ce se refera la o suprafata de teren intravilan in senul ca ce regim juridic are terenul dar si cine o detine si plateste impozit pe acesta suprafata, are semanatura doar primarul si consilierul juridic al unitatii.In ce temei legal pot cere anularea acestui act in instanta pentru faptul ca nu a fost semnat de seful serviciului de taxe si impozite locale al primariei, dar si daca acesta adresa are suficiente semnaturi, nu trebuia a sefului serviciului taxe si impozite