buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care in recursul pentru anularea unor acte administrative mi-a fost respins ca nefondat, desi am dreptate.In speata: am cerut anularea unui rol nominal unic ce nu a fost infiintat conform art 74 din codul fiscal, a fost infiintat fara sa aiba vreun act la baza ce putea fi folosit iar tribunalul Dolj si CA Craiova mi-au respins actiunea!
multumesc,
Putine date sa se oata da un raspuns clar sau multumitor. Oricum posibilitatile sunt minime. Una din caile de atac extraordinare ar fi o solutie sau o noua cerere prin care sa solicitati acelasi lucru dar pentru alte motive pentru a nu se putea invoca autoritate de lucru judecat.
Puteti exercita in conditiile prevazute de lege una din caile extraordinare de atac : contestatia in anulare si/sau revizuirea . Acestea se exercita numai pentru motivele si in termenele prevazute de Codul de procedura civila.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rejudecare dosar
just_lucian
Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)