avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune anulare act administrativ respinsa, desi am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune anulare act administrativ respinsa, desi am dreptate 100%. Cai extraordinare de atac

buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care in recursul pentru anularea unor acte administrative mi-a fost respins ca nefondat, desi am dreptate.In speata: am cerut anularea unui rol nominal unic ce nu a fost infiintat conform art 74 din codul fiscal, a fost infiintat fara sa aiba vreun act la baza ce putea fi folosit iar tribunalul Dolj si CA Craiova mi-au respins actiunea!
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 5 Martie 2011
Putine date sa se oata da un raspuns clar sau multumitor. Oricum posibilitatile sunt minime. Una din caile de atac extraordinare ar fi o solutie sau o noua cerere prin care sa solicitati acelasi lucru dar pentru alte motive pentru a nu se putea invoca autoritate de lucru judecat.
Puteti exercita in conditiile prevazute de lege una din caile extraordinare de atac : contestatia in anulare si/sau revizuirea . Acestea se exercita numai pentru motivele si in termenele prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda la banii platiti ca taxa de poluare ANTONIE ANTONIE prin decizia din 19.01.2012, a Curtii de Apel Craiova, definitiva si irevocabila, mi-am recuperat suma de 4423 lei platita drept taxa de poluare, dobanda ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)