avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Activitate monicapopa ro

Activitate monicapopa ro

Am făcut o cerere de returnare a cardului către unitatea de învățământ emitent. Nu înțeleg de ce nu au făcut ei returul. Este ok?
Cum se plate returna prima de carriers profesionala in conditiile in care in 2023 am renuntat la contractul de munca. Multumesc!

În momentul da față sunt pensionar cu limită de vârstă. Ma pot angaja la stat cu contract pe perioada determinata? Daca da, sub ce formă?Mulțumesc anticipat
Este un proiect de lege inițiat din 2018
Scrie că este pe ordinea de zi, ultimul document de la guvern este din 2020. Se pot depune amendamente in acest caz?
UN proiect de lege a fost respins în Senat, datorită comisiilor, apoi a fost trimis în Camera Deputaților unde în forma prezentata nu a trecut. Se mai poate relua procesul legislativ cu amendamente?
Răspuns la discuția Decontare chirie medici rezidenti
Medicii rezidenți pot beneficia de decontarea chiriei in situația în care nu există locuințe destinate închirierii din fondul locativ de stat?
Locuințele cu chirie ale medicilor rezidenți se pot deconta? Va rog daca este o prevedere legală. Mulțumesc
Buna ziua, sunt pensionara si predau in invatamantul de stat gimnazial la plata cu ora 8 ore/ saptamana. Ma intereseaza sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de hrana care se acorda bugetarilor, in conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 226/2020 avand in vedere ca sunt pensionara si nu pot fii incadrata cu salar de baza.
Multumesc!
Cum procedez pentru a suspenda pensia de limita de varsta si pentru a opta la venitul salariul de la o institutiw bugetaraconform noilor reglementari legislative .