avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locuințele cu chirie ale medicilor rezidenți se pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locuințele cu chirie ale medicilor rezidenți se pot deconta? ...

Locuințele cu chirie ale medicilor rezidenți se pot deconta? Va rog daca este o prevedere legală. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 7 Iunie 2022
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine intocmeste raportul de evaluare al femeii gravide? buna ... Cklaudia Cklaudia Cine intocmeste raportul de evaluare al femeii gravide? Buna ziua, Sunt medic rezident, cu post in judetul Harghita (angajata la Spitalul din jud Harghita) ... (vezi toată discuția)
Decontare chirie medici rezidenti device device Medicii rezidenti pot beneficia de decontarea chiriei daca sunt repartizati la o specializare foarte departe de domiciliu? Exista vreo lege in acest sens? ... (vezi toată discuția)
Decontare transport mapn. am fost repartizat la 400 km de casă ... Cosmin25F07 Cosmin25F07 Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu ... (vezi toată discuția)