avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate Alexica1899

Activitate Alexica1899

Într-adevăr, aveți dreptate! Sunt cercetat pentru părăsirea locului + vătămare corporală...
Dvs ce credeti?
Imi va anula permisul, având în vedere că nu am un an de soferie..

Bună seara! N aș spune chiar părăsirea locului..
Prima dată am vrut să duc fata la spital, dar nu a vrut. Asa că am dus-o acasa ..
După care a sunat maică sa la salvare si s a auto sesizat poliția

Bună ziua! În data de 5.12.2018 am lovit o fată pe trecerea de pietoni pt că a fost o mașină stationata pe trecere si n am văzut fata.. și mi s a suspendat permisul pe o perioadă de 3 luni fără drept de conducere. Ea nu a depus plângere, dar mi a cerut procurorul certificat medico-legal.
Asa ca i am facut si i-a dat 1-2 zile de îngrijire.
Iar azi am fost la poliție și mi-au spus că sunt următoarele posibilități:
1-primesc permisul inapoi si trebuie să fac munca in folosul comunității
2-mi se anulează permisul si sunt nevoit să fac scoala din nou.
Au zis că o să mă sune ei in doua-trei săptămâni..
Ce credeti? Aș putea să fac ceva?
P.s- sunt începător..
Răspuns la discuția Accident de mașină

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu am zis ca este imposibil, am spus ca vi se inapoiaza in anumite conditii.

Vă mulțumesc frumos! Rămâne de văzut ce se v a intampla...
Răspuns la discuția Accident de mașină

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Vi s-a eliberat dovada fara drept de conducere si aveti dreptul de conducere suspendat pe toata perioada cercetarilor, poate sa dureze si 1 an.
Nu vi se retituie permisul pe loc daca persoana vatamata nu are zile de ingrijiri medicale, trebuie ca procurorul sa dispuna o solutie de clasare si apoi sa mergeti la serviciul rutier, unde nici acolo nu se elibereaza pe loc, depinde ce hotaraste seful politiei.

Din câte am înțeles, dosarul s a clasat și s a cerut si certificatul medico-legal..
N am habar, vă dați seama că nu stiu legile..si văd că nici poliția dacă dvs spuneti că este imposibil să mi dea permisul inapoi chiar dacă nu dă zile de îngrijire..
Bună ziua! În data de 5.12.2018 am lovit o fată pe trecerea de pietoni și mi s a suspendat permisul pe o perioadă de 3 luni fără drept de conducere. Bun! Acum 3 săptămâni am fost la poliție și mi s a spus că trebuie să și facă față certificat medico legal, dar au trecut prea multe zile asa ca trebuie sa faca poliția trimitere către spital si asa mai departe. Bun! S a trimis tot ce era de trimis si azi si a facut fata certificatul. Intrebarea mea ar fi :
În cât timp îi vine certificatul medico-legal??
Mi a spus un nenea polițai că dacă nu i dă nicio zi de îngrijire, imi dă permisul inapoi pe loc.
Vă mulțumesc frumos!
Aș mai avea o singură intrebare:
Trebuie să mai dau testul acela de 15 intrebari?
Bună seara! În data de 5.12.2018 am lovit o fată pe trecerea de pietoni, neavând vizibilitate din cauza unei mașini oprite chiar pe trecerea de pietoni.
Așadar, mi s a suspendat permisul pe 3 luni.
Întrebările mele fiind următoarele:
1-Cât durează până mi se clasează dosarul?
2- De când îmi începe perioada de suspendare, neavând dovadă cu drept de conducere. După ce mi se clasează dosarul îmi începe perioada de suspendare?
Menționez că fata nu a depus plângere!