avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu vătămare corporală
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu vătămare corporală

Bună seara! În data de 5.12.2018 am lovit o fată pe trecerea de pietoni, neavând vizibilitate din cauza unei mașini oprite chiar pe trecerea de pietoni.
Așadar, mi s a suspendat permisul pe 3 luni.
Întrebările mele fiind următoarele:
1-Cât durează până mi se clasează dosarul?
2- De când îmi începe perioada de suspendare, neavând dovadă cu drept de conducere. După ce mi se clasează dosarul îmi începe perioada de suspendare?
Menționez că fata nu a depus plângere!
Cel mai recent răspuns: Alexica1899 , utilizator 23:22, 4 Ianuarie 2019
Aveti dreptul de conducere suspendat cat timp dureaza cercetarea dosarului penal.
Dacă spuneti ca nu a fost depusa plangere, după 3 luni de zile va puteti astepta sa se dispună clasarea.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Vă mulțumesc frumos!
Aș mai avea o singură intrebare:
Trebuie să mai dau testul acela de 15 intrebari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident cu victima unnoname unnoname Buna ziua, Scriu aici deoarece as dori sa fiu un pic indrumat pentru a-mi putea recupera dreptul de a conduce cat mai repede posibil deoarece imi castig ... (vezi toată discuția)
Accident - suspendare permis - dosar penal mariussandrei mariussandrei Bună ziua, Acum câteva luni am fost implicat într-un accident de circulație. Mai exact, lucrurile stau cam așa: Mă deplasam pe prima bandă pe un drum ... (vezi toată discuția)