avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Gigi 51

Activitate Gigi 51

Lecturand opiniile dv. constat cu amaraciune ca tarele comunismului inca persista la multi .Musai trebuie sa fiim "colectivizati "?! Ori unii simt ca le fuge painea calduta de la gura (presedinte; contabil; casier; cenzori; etc)?
Ce e atat de complicat sa iti platesti individual cv. facturilor la utilitati dar si sa si suporti tot individual neplata lor , neafectand vecinii ( toate utilitatile fiind contorizate individual pe casa scarii - se subintelege) ? .Fiecare isi plateste eventualele avarii din apartamentul sau
Răspuns la discuția Despre conducta de gaze
Buna ziua ! Stie cineva daca este real , publicat in Monitorul Oficial , Legea trecuta prin parlament prin care furnizorul de gaze este obligat sa imi aduca conducta de gaze pana la poarta ? In proiectul de lege sunt prevazute sanctiuni drastice pentru refuz, mergand pana la ridicarea licentei . Multumesc anticipat pentru solicitudine !
Instanta de tutela functioneaza pe langa judecatorie , primarie su unde ? Locuiesc in Craiova si as vrea sa merg la aceasta autoritate tutelara pentru a intreba , pentru a ma edifica pentru a proceda in mod corect , legal . Multumesc mult pentru solicitudine !
Din pacate , nu ma aflu in aceasta situatie ; nepoata mea are numai 10 ani ! Multumesc frumos ! Astept noi precizari !
Buna dimineata ! Curatela sau tutela este necesar a mi se institui mie ca bunic pentru a cumpara pe numele nepoatei mele minora un apartament ? Ce acte sunt necesare sa imi trimita baiatul meu si nora mea (ambii sunt de acord a mi se institui oricare ; fie curatela, fie tutela) ? Care sunt pasii de urmat si ce acte imi trebuiesc ? Baiatul meu cu nora mea si nepoata mea sunt in Spania si vreau sa-i atrag sa revina acasa . Va multumesc anticipat pentru solicitudine !