avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despre conducta de gaze
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despre conducta de gaze

Ce inseamna conducta de gaze de serviciu si daca ma pot racorda la ea ca persoana fizica cu stima
Cel mai recent răspuns: Gigi 51 , utilizator 10:51, 24 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conducta de gaze de serviciu reprezinta portiunea comuna din magistrala pana la imobil
Dv ca persoana fizica va puteti racorda la conducta de gaze numai cu acordul furnizorului de gaze, in baza unui proiect tehnic dupa achitarea taxelor aferente
Buna ziua ! Stie cineva daca este real , publicat in Monitorul Oficial , Legea trecuta prin parlament prin care furnizorul de gaze este obligat sa imi aduca conducta de gaze pana la poarta ? In proiectul de lege sunt prevazute sanctiuni drastice pentru refuz, mergand pana la ridicarea licentei . Multumesc anticipat pentru solicitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)
Gaze la bloc ivanvintilica ivanvintilica In orasul nostru este o singura firma care se ocupa de distributie gaz. Noi locatarii unei scari de bloc dorim sa tragem pe casa scarii o coloana de gaz de la ... (vezi toată discuția)
Schita plan coloana gaze bloc stela chelner stela chelner Buna ziua, in bloc un poprietar a adus coloana de gaze.Am facut instalatia apartamentului cu alta firma decit cea care a construit coloana(am gasit un pret ... (vezi toată discuția)