Buna ziua,
in bloc un poprietar a adus coloana de gaze.Am facut instalatia apartamentului cu alta firma decit cea care a construit coloana(am gasit un pret mai bun). Am mers la distrigaz si am luat accesulpentru gaze, am primit adresa scrisa .Pentru contract cu Distrigaz si conectarea la coloana de gaz mi s-a cerut o copie dupa schita planului de coloana.Proprietarul care a adus coloana(unde am achitat o suma)spune ca nu I s-a data asa ceva.Va rog cine a trecut prin asa o experienta sa ma ajute:de unde trebuie sa iau acea schita, cum sa procedez sa merg eu la firma constructoare? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Firma care instaleaza/modifica prima instalatia de gaze trebuie sa faca si un proiect cu noua instalatie, altfel furnizorul nu le aproba modificarea respectiva.
Asadar, mergeti din nou la veciunul care s-a ocupat de noua instalatie, sa mearga la firma care a facut modificarea, sa-i de-a si proiectul noii instalatii (firma a inclus in costuri si valoarea proiectului).
Ceea ce ma mira pe mine este faptul ca furnizorul nu a intrat inca in posesia schitei (este un dosar intreg).
In mod normal, furnizorul nu trebuie sa va ceara dvs. acest proiect, dar stiti cum este - este mai usor sa alerge altul pentru ei... Furnizorul colaboreaza cu firmele care instaleaza gazele, nu cu persoane fizice. Asta este !!
Va multumesc.si este correct ca firma cu care am lucrat eu sa astepte punerea in functiune a instalatiei generale ca sa zic asa, si apoi sa faca legatura si la apartamentul meu.Aceasta portiune a ramas in asteptare.
Dvs. sunteti cel interesat de deschiderea gazului de catre firma de gaze. Racordarea tevii dvs. de gaz la conducta existenta trebuie facuta tot in baza unui proiect intocmit de catre o firma autorizata. Firma (agreata de catre distribuitorul de gaze) care a efectuat montajul instalatiei dvs. de gaz trebuia sa respecte acest proiect. Proiectul trebuie sa tina cont de situatia existenta - teava de distributie. Proiectul se avizeaza de catre firma de distributie gaz.
Documente inclusiv schita instalatiei parte comuna transport gaze ar trebui sa va puna la dispozitie inclusiv reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Multumesc.da acel proiect il face firma cu care am lucrat este trecut in total serviciu prestat, numai ca nu reusesc sa iau acea copie dupa planul tevii care este pe scara.Si l-am solicitat iar raspunsul a fost : ca nu a primit de la firma care a construit conducta.