avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gaze la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gaze la bloc

In orasul nostru este o singura firma care se ocupa de distributie gaz. Noi locatarii unei scari de bloc dorim sa tragem pe casa scarii o coloana de gaz de la parter pana la etajul patru. Coloana principala de distrbutie gaz se afla pe strada, dar pe cealalta parte a drumului. I ntrebarea este -oare este normal sa platim noi locatarii coloana care va fi trasa de firma pana la bloc ? Nu este normal ca noi sa platim ce pleaca din fata scarii pana la etajul patru ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:28, 10 Noiembrie 2017
Da, este normala suportarea costurilor de racordare la conducta principala. Costurile vor fi impartite egal intre membrii asociatiei de proprietari.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere situatia de fapt existenta trebuie sa abordati problema dintr-un anume
Dv ca si proprietari aveti interesul sa va bransati la utilitati,pentru care trebuie sa executati proiect tehnic
Proiectul tehnic,conditionat de fiecare situatie in parte dispune varianta de bransare la magistrala de utilitati
Daca nu intelegeti sa achitati c/v coloana pana la bloc,asteptati pana ce magistrala va fi pozata pana in fata scarii si nu veti mai fi obligati sa suportati cheltuielile suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)
Proiect teava gaze bloc germi germi Locuiesc intr-um bloc cu 4 etaje. Un locatar de la parter a dorit sa treaca de la incalzirea la incalzirea -termoficare- la centrala apartament. Acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)