Nu am fost reclamat.Cred ca ar fi culmea!Dar intrebarea are legatura cu mutarea intr-o noua locatie si vreau sa stiu exact cum este legal, in eventualitatea unor vecini carcotasi.
Si,vis-a-vis de aspectul exterior al partii comune a blocului, chiar poate fii o plangere reala?
Multumesc.
Buna ziua. Va rog sa imi lamuriti urmatorul aspect : daca legea interzice uscarea rufelor in afara balconului si de asemenea instalarea suportilor si sarmelor necesare uscarii rufelor la nivelul balconului (secundar uscarea rufelor la nivelul solului pe sarmele existente de obicei in jurul blocurilor).
Dupa cei 2 ani ai CCC, se mai poate beneficia de inca un an sau doi pentru cresterea copilului? Daca da, in ce context/conditii ? Va multumesc anticipat.
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :
Dupa terminarea concediului de crestere a copilului,doresc sa intru in somaj,dar firma la care am lucrat este in insolventa.Intrebarea mea este : Cu ce articol/lege este corect sa mi se inchida cartea de munca?
Multumesc pt. raspuns, insa , pe langa faptul ca angajatul nu a primit exemplarul sau, ma intereseaza daca aceasta si tuatie este legala sau nu, adica doar un exemplar semnat in original si celelalte semnaturi ale angajatului sunt copii xerox.Multumesc
Este legal sa se depuna la ITM un exemplar al CIM semnat in original si alte 2 copii facute la xerox dupa acesta, deci semnatura pe cele 2 copii este la randul ei xeroxata???
pm: cazul exista!!
Multumesc.
Buna ziua, am o intrebare, poate e naiva dar......in cazul in care angajatul primeste o amenda de circulatie..de exemplu oprirea in loc interzis, in timpul serviciului, dar angajatorul nu a realizat protectia muncii si, de altfel, nici un act, poate fii tras la raspundere angajatorul....in ideea ca nu s-a asigurat instructajul legal al angajatului-sofer?