avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC pana la 2 ani

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :

Dupa terminarea concediului de crestere a copilului,doresc sa intru in somaj,dar firma la care am lucrat este in insolventa.Intrebarea mea este : Cu ce articol/lege este corect sa mi se inchida cartea de munca?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 27 August 2010
Daca firma este in insolventa, atunci incetarea raportului de munca are ca temei art.65 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariate in conc.crest.copil-firma suspendata freenicos freenicos Buna ziua tuturor! O societate vrea sa-si suspende activitatea la ONRC si singurii salariati sunt...contabila si 30 de fete in concediu crestere copil 2 ... (vezi toată discuția)
Insolventa ppsscc ppsscc buna ziua, Firma la care am lucrat este in insolventa, iar eu sunt in crestere copil (2 ani).Ce se va intampla cu mine dupa terminarea celor 2 ani? Nu se ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj ionela-ramona ionela-ramona Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg cum stau treburile in privinta ajutorului de somaj si a concediului prenatal. M-am angajat la o firma pe 1 ... (vezi toată discuția)