Buna ziua. Din 2017 avem probleme cu venicii care au foarte multe animale si cu toate ca am facut plangere , au primit amenda si cam atat. au dreptul sa tina 5 vaci daca nu gresesc si ei au undeva la 30, plus porci si pasari de curte. E foarte mare mizerie, miros neplacut, apa nu e potabila in fantana, sobolani si soareci cu miile. Ce e de facut ?
Buna ziua, sunt angajata din 5 Decembrie. De la 1 Martie voi intra in concediu de risc maternal pe o perioada de 120 de zile. Venitul brut este de 2400 lei, Daca pana azi am incasat doar 2 salarii, cum calculez ce indemnizatie voi primi ? Multumesc anticipat
Buna ziua. in vara anului 2018 am absolvit facultatea si mentionez ca in anul univeristar 2017-2018 am luat bursa sociala. Din decembrie sunt angajata si am aflat recent ca sunt insarcinata . Oare ma incadrez sa iau indemnizatie cc, avand in vedere faptul ca voi naste in septembrie iar pana atunci voi avea doar 9 luni cu carte de munca, dar inainte am fost studenta si am luat bursa. Din cate stiu bursa e incadrata ca fiind venit salarial. Multumesc anticipat
Buna ziua. in vara anului 2018 am absolvit facultatea si mentionez ca in anul univeristar 2017-2018 am luat bursa sociala. Din decembrie sunt angajata si am aflat recent ca sunt insarcinata . Oare ma incadrez sa iau indemnizatie cc, avand in vedere faptul ca voi naste in septembrie iar pana atunci voi avea doar 9 luni cu carte de munca, dar inainte am fost studenta si am luat bursa. Din cate stiu bursa e incadrata ca fiind venit salarial. Multumesc anticipat
Am terminat liceul , am lucrat 1 an de zile educatoare la o grădiniță, și odată cu începutul următorului an scolar m-am înscris la facultate, cursuri de zi. Deci teoretic, am fost asigurată permanent, până în 1 octombrie. Luna octombrie și noiembrie mi-am căutat de lucru, și din 5 decembrie sunt angajata.