avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna. Sunt angajata de o luna de zile și tocmai am aflat că sunt însărcinată . Voi primi indemnizația ? Sau cat timp trebuie sa lucrez pentru a o primi . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alli01 , utilizator 18:47, 8 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Inainte de a va angaja ce ocupatie ati avut?
Buna Ionuț. Studenta, până în 1 octombrie
La zi, imediat dupa terminarea liceului?
Am terminat liceul , am lucrat 1 an de zile educatoare la o grădiniță, și odată cu începutul următorului an scolar m-am înscris la facultate, cursuri de zi. Deci teoretic, am fost asigurată permanent, până în 1 octombrie. Luna octombrie și noiembrie mi-am căutat de lucru, și din 5 decembrie sunt angajata.
Care este data prezumata a nasterii copilului ?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de prenatal? Muta Muta Bună ziua.Lucrez din data de 24 septembrie 2018,am rămas însărcinată și trebuie să nasc în luna august 2019.Beneficiez de cei 2 ani de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul de creștere a copilului Mimi11 Mimi11 Bună ziua! De curând mi am schimbat locul de munca..si am contractul de muncă pe perioadă determinată....Ulterior am ramas însărcinată..Mai pot ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate? andreeaghe andreeaghe Am lucrat 4 luni la un magazin alimentar.Din sept.2013 pana in 24 .dec 2013. Am avut o luna de pauza in care nu am lucrat. M-am angajat pe data de 30 ian. ... (vezi toată discuția)